BBQ roosters

BBQ roosters voorgaande zomer

De lente is officieel weer van start gegaan dat betekent als het goed is ook weer mooier en warmer weer. Met mooi en warm weer willen jullie als bewoner graag buiten de bbq gebruiken die in de binnentuin staan en kun je bij het woonbestuur een bbqrooster lenen. Alleen wij missen nog een paar BBQ-roosters. Heeft er iemand nog één liggen en vergeten deze terug te brengen vorige zomer? Wij horen het graag, stuur ons dan even een mailtje via woonbestuurmax@gmail.com. 

BBQ rooster lenen ?

Wil je een bbqrooster lenen stuur een mailtje naar woonbestuurmax@gmail.com met daarin je naam, datum wanneer  je een bbqrooster nodig hebt,  je huisnummer en je telefoonnummer waarop je bereikbaar bent. Graag uiterlijk 2 dagen van te voren mailen, dit omdat het woonbestuur niet constant de mail in de gaten houden en de leden ook niet altijd aanwezig zijn in Max.  Wij vragen een borg van €10,- contant.

Eigen bbq

Heb je een eigen bbq of een wegwerp bbq? Deze liever niet op de picknicktafels plaatsen maar in een van de vier bbq’s in de binnentuin of anders op de grond. Na afloop graag je spullen opruimen. Woonbestuur is bezig om te kijken of er een afvalpunt kan komen waarin alle as gedeponeerd kan worden.