Over Max

Jouw appartement
De appartementen zijn voorzien van een open keuken, met een elektrische aansluiting om te koken. Verder is er een woonkamer en een badkamer/toilet met aansluiting voor een wasmachine. De tweekamerappartementen hebben een aparte slaapkamer. De éénkamerwoningen zijn ca 30 m2 en tweekamerwoningen zijn van 40m2 – 60m2. Als bewoner kun je gebruik maken van het glasvezelnetwerk van KPN (of een andere glasvezelprovider) of de kabelaansluiting van Ziggo. Voor een een up-to-date overzicht van de providers kun je deze site bezoeken.

Wat kost je appartement?
Afhankelijk van het type is de kale huur van een éénkamerappartement vanaf ongeveer € 380,-.
Voor de tweekamerappartementen is de kale huurprijs vanaf ongeveer € 580,-.
Voor alle woningen komt er ongeveer € 40,- aan servicekosten bij.
Dit is exclusief stadsverwarming, water, internet, elektra en gemeentelijke belastingen en heffingen.
Huurtoeslag is mogelijk, afhankelijk van inkomen en leeftijd. Kijk voor een proefberekening op www.toeslagen.nl.

Hoe kom ik in aanmerking voor een huurwoning in MAX?
Alle appartementen zijn bestemd voor studenten die studeren aan de Universiteit Utrecht of een HBO-instelling in de provincie Utrecht, of maximaal twee jaar geleden zijn afgestudeerd. Voor de éénkamerappartementen heb je een inschrijving bij de SSH en Woningnet nodig. Via de website van de SSH kun je reageren op beschikbare appartementen, die op basis van inschrijftijd worden toegewezen.
Voor de tweekamerappartementen is een inschrijving bij Woningnet voldoende.Ook hier wordt het appartement op basis van inschrijftijd toegewezen.

Wil je een woning kopen of huren in Max kijk dan bij SSH voor het aanbod van een-kamerappartementen en op Woningnet voor het actuele aanbod voor tweekamerappartementen.

Meer informatie: https://www.sshxl.nl/steden/utrecht/appartement-voor-student-of-starter/city-campus-max

Cameratoezicht
In de algemene ruimte hangen beveiligingscamera’s. De voorwaarden die hiervoor gelden zijn vastgelegd in het cameraprotocol.

 

1 Trackback / Pingback

  1. ‘Meer Merwede’: gebiedsontwikkeling vanuit een gezamenlijke visie | De Utrechtse Internet Courant

Geef een reactie