Woonbestuur

Woonbestuur CCMAX
Het woonbestuur bestaat uit een aantal bewoners van City Campus Max dat zich vrijwillig inzet om de belangen van bewoners van het complex te behartigen en te zorgen voor sociale cohesie binnen het complex. Dit doen wij onder andere door het oppakken van problemen binnen City Campus Max en het organiseren van diverse activiteiten alsmede een wekelijkse borrel in de Tweede Kamer, de speciale woonbestuursruimte.

Op dit moment telt het woonbestuur vijf leden: Marloes Wanrooij (voorzitter), Thijmen Bink (penningmeester), Juliette van de Werf (secretaris), Sosha Lemmen (algemeen lid) en Jordy Groeneveld (algemeen lid).

Tweede Kamer

De Tweede Kamer is de woonbestuursruimte van het woonbestuur van City Campus Max. Deze ruimte gebruiken we om diverse activiteiten voor bewoners te organiseren en biedt ook ruimte aan onze wekelijkse borrel welke elke vrijdagavond vanaf 21.00 uur plaats vindt. De Tweede Kamer vind je in toren 2, verdieping 2, bij de ingang van de binnentuin. Tijdens de vrijdagavond borrel is er altijd een  woonbestuurslid aanwezig om jouw brandende vragen te beantwoorden en ideeën aan te horen.

 

 

 

 

 

Het betalen van drankjes in de Tweede Kamer gaat via barkaarten die voor 3, 5 en 10 euro te koop zijn met contact geld.

Fris en bier € 0,75           wijn €1,50

Ik heb een vraag; hoe kom ik met jullie in contact?
Als je vraag niet op de pagina met veelgestelde vragen staat kun je ons een bericht sturen via onze contact-pagina. Wij zullen dan proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ik wil ook iets doen voor Max; hoe kom ik met jullie in contact?
Leuk dat je mee wil helpen, wij kunnen je hulp goed gebruiken bij één of meer projecten!
Stuur ons een bericht via onze contact-pagina met jouw ideeën over hoe je ons kan helpen!

 

http://ccmax.nl/site/wp-login.php

1 Trackback / Pingback

  1. Kleine supermarkt toegestaan in City Campus Max - DeStadUtrecht.nl

Geef een reactie