Woonbestuur

Woonbestuur CCMAX
Het woonbestuur is een informele vereniging zonder leden en bestaat uit een aantal bewoners van City Campus Max dat zich vrijwillig inzet om de belangen van bewoners van het complex te behartigen en te zorgen voor sociale cohesie binnen het complex.  Dit doen wij o.a. door het oppakken van problemen binnen City Campus Max en te communiceren naar bewoners, verhuurder Jebber en andere partijen. Daarnaast hebben we bijna elke vrijdagavond een inloopavond met een borreltje in de Tweede Kamer waar bewoners met vragen en ideeën terecht kunnen en andere bewoners kunnen ontmoeten.

Op dit moment telt het woonbestuur vijf leden: Marloes Wanrooij (voorzitter), Thijmen Bink (penningmeester), Juliette van de Werf (secretaris), Sosha Lemmen (algemeen lid) en Jordy Groeneveld (algemeen lid).

Tweede Kamer

De Tweede Kamer is de woonbestuursruimte van het woonbestuur van City Campus Max. Deze ruimte gebruiken commissies om te vergaderen, de activiteitencommissie om diverse activiteiten voor bewoners te organiseren en het woonbestuur biedt hier ook ruimte voor een inloopavond met mogelijkheid voor een consumptie voor bewoners. De inloopavond is van 22.00 uur tot ongeveer 01.00 uur. We hebben een kleine bar waar je via barkaarten van 3/5/10 euro een drankje kunt kopen. Je vindt de Tweede Kamer in toren 2, verdieping 2, bij de ingang van de binnentuin. Tijdens deze vrijdagavond is er altijd een woonbestuurslid aanwezig om jouw brandende vragen te beantwoorden en ideeën aan te horen. In de Tweede Kamer geld ons Safe Space Policy.

 

 

 

 

 

Ik heb een vraag; hoe kom ik met jullie in contact?
Als je vraag niet op de pagina met veelgestelde vragen staat kun je ons een bericht sturen via onze contact-pagina. Wij zullen dan proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

Ik wil ook iets doen voor Max; hoe kom ik met jullie in contact?
Leuk dat je mee wil helpen, wij kunnen je hulp goed gebruiken bij één of meer projecten!
Stuur ons een bericht via onze contact-pagina met jouw ideeën over hoe je ons kan helpen!

 

http://ccmax.nl/site/wp-login.php

1 Trackback / Pingback

  1. Kleine supermarkt toegestaan in City Campus Max - DeStadUtrecht.nl

Geef een reactie