Nieuw Woonbestuur City Campus Max

Na betrokken te zijn geweest bij de oprichting van het woonbestuur en meer dan twee jaar zitting te hebben genomen in dit bestuur als voorzitter en secretaris hebben Bart en Arnoud besloten om hun werkzaamheden voor het woonbestuur neer te leggen. Daarnaast hebben ook Harm (penningmeester) en Maartje, die het voorzitterschap overgenomen heeft van Bart, aangegeven binnen afzienbare tijd te gaan stoppen.

Het woonbestuur heeft op woensdag 25 januari een sollicitatieavond gehouden om nieuwe leden voor het woonbestuur te vinden. Omdat er veel goede kandidaten waren is besloten om meteen vier nieuwe leden te verwelkomen. De keuze is gevallen op Avigail, Frank, Vincent en Wolf. Zij zijn samen met Kim, die sinds augustus het woonbestuur is komen versterken, het nieuwe woonbstuur van City Campus Max. Maartje en Harm blijven nog een maand of twee betrokken bij het woonbestuur om alles goed over te dragen.

In de afgelopen twee jaar is een heleboel bereikt; zo zijn serieuze stappen gezet in de parkeerproblematiek, is er een bewonersruimte ingericht waar bewoners wekelijks voor een drankje terecht kunnen (De Tweede Kamer) en is een bewonersbijdrage ingevoerd om het woonbestuur meer slagkracht te geven en leuke activiteiten voor bewoners te kunnen organiseren. Het nieuwe woonbestuur staat echter nog genoeg uitdagingen te wachten. We wensen ze daarmee veel succes!

Reageren op dit bericht kan hier.