Vacatures commissies en woonbestuur

Vacatures -Reactietermijn sluit op 14 oktober-

Ben jij voor een betere en fijne leefomgeving in City Campus Max? Help en denk je graag mee?
Er zijn weer een aantal vacatures vrijgekomen! 😉 

Activiteitencommissie leden
De activiteitencommissie is op zoek naar nieuwe actieve leden om het team te versterken. Je organiseert activiteiten voor de bewoners van de flat. Te denken valt aan bordspelavonden, een Halloweenfeestje, de Kerstborrel, Pubquizen, BBQ of een sportieve activiteit. Of wie weet heb je zelf nog leuke ideeën voor een activiteit! 
De activiteitencommissie vergaderd 1 a 2 keer per maand. Het verschilt per activiteit hoe lang je ermee bezig bent.

Interesse of vragen mail naar: accommax@gmail.com

Groencommissie leden
Werk je graag in de tuin en heb je ideeën om de tuin op het dakterras nog leefbaarder en groener te maken? Dan zijn we op zoek naar jou! Elk jaar is er een budget voor onderhoud aan de tuin en voor de vernieuwing van planten.  De groencommissie vergaderd wanneer het uitkomt en spreken af en toe dagen af om in de tuin te werken. Met zonnig  weer wordt de tuin vaker gesproeid.

Interesse of vragen mail naar: woonbestuurmax@gmail.com

Secretaris bij het woonbestuur
Als secretaris maak je notulen bij vergaderingen, reageer je op inkomende mailtjes, maak je items voor de nieuwsbrief en houd je social media bij. Het woonbestuur heeft o.a. contact met: bewoners, Jebber, Boks en de gemeente voor woongerelateerde zaken en contact met de directe omgeving zoals het bestuur van Lux, Doenja Dienstverlening en de wijkraad. 
Twee keer in de maand organiseert het woonbestuur een inspraakavond voor bewoners, waar minstens 1 woonbestuurslid bij aanwezig is. Je bent gemiddeld zo’n 4 uur per week bezig met uiteenlopende zaken. Bestuurservaring voor het woonbestuur is geen vereiste.

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een functie die uitdagend en leerzaam is en goed op je CV staat.
  • Een bestuursvergoeding
  • Een waardevol netwerk

Interesse of heb je nog vragen? Neem vooral contact met ons op via woonbestuurmax@gmail.com of stel je vragen tijdens een inspraakavond.

-Reactietermijn sluit op 14 oktober

Met vriendelijke groet, Woonbestuur City Campus Max