Commissies

In City Campus Max zijn er een aantal commissies actief: een groencommissie die zich bezig houdt met de grote binnentuin en de activiteitencommissie die voor bewoners diverse activiteiten organiseert voor de sociale cohesie.

Groencommissie

De Groencommissie is een enthousiaste groep bewoners van City Campus Max welke zich met het groen binnen het complex bezighouden. Van de nieuwe inrichting van de binnentuin tot het water geven van de planten, de Groencommissie houdt ons complex leefbaar! Momenteel zijn we nog op zoek naar leden voor de groencommissie! contact: groencommissie@ccmax.nl.

Activiteitencommissie

De Activiteitencommissie is een actieve groep bewoners welke in samenspraak met het woonbestuur diverse activiteiten organiseren voor de bewoners van City Campus Max. Zij komen op regelmatige basis bijeen om te vergaderen. Activiteiten welke zij organiseren zijn bijvoorbeeld filmavondjes, spellenavonden, pubquizen en uitstapjes.

Wil jij je als vrijwilliger inzetten voor leuke activiteiten, neem dan contact op door een mailtje te sturen naar activiteitencommissie@ccmax.nl

Kijk ook op de agenda van de website voor de activiteiten.