Woningen

Appartementen
De appartementen zijn voorzien van een open keuken, met een elektrische aansluiting om te koken. Verder is er een woonkamer en een badkamer/toilet met aansluiting voor een wasmachine. De tweekamerappartementen hebben een aparte slaapkamer. De éénkamerwoningen zijn ca 30 m2 en tweekamerwoningen zijn van 40m2 – 60m2. Als bewoner kun je gebruik maken van het glasvezelnetwerk van KPN (of een andere glasvezelprovider) of de kabelaansluiting van Ziggo. Voor een een up-to-date overzicht van de providers kun je deze site bezoeken.

Wat kost je appartement?
De prijzen verschillen voor de diverse appartementenCheck voor de prijzen van de appartementen de website van Jebber. Voor alle woningen komt er ongeveer € 30,- aan servicekosten bij.
Dit is exclusief stadsverwarming, water, internet, elektra en gemeentelijke belastingen en heffingen, dit moet je dus nog zelf regelen. Huurtoeslag is mogelijk, afhankelijk van inkomen en leeftijd. Kijk voor een proefberekening op www.toeslagen.nl.

Cameratoezicht
In de algemene ruimte hangen beveiligingscamera’s. De voorwaarden die hiervoor gelden zijn vastgelegd in het cameraprotocol.

1 Trackback / Pingback

  1. ‘Meer Merwede’: gebiedsontwikkeling vanuit een gezamenlijke visie | De Utrechtse Internet Courant

Laat een reactie achter