Woonbestuur

Woonbestuur CCMAX
Het woonbestuur is een informele vereniging zonder leden en bestaat uit een aantal bewoners van City Campus Max dat zich vrijwillig inzet om de belangen van bewoners van het complex te behartigen en te zorgen voor sociale cohesie binnen het complex. Dit doen wij o.a. door het oppakken van problemen binnen City Campus Max en te communiceren naar bewoners, verhuurder Jebber en andere partijen.

Tweede Kamer
De Tweede Kamer is de bestuursruimte van het woonbestuur van City Campus Max. Deze ruimte gebruiken diverse commissies en het woonbestuur om te vergaderen en de activiteitencommissie om diverse activiteiten voor bewoners te organiseren. Daarnaast houdt het woonbestuur doorgaans op de vrijdag een bewonersavond in de Tweede Kamer waar bewoners met vragen en ideeën terecht kunnen en andere bewoners kunnen ontmoeten om te socializen. Deze bewonersavonden worden ook in de Agenda vermeld en zijn doorgaans vanaf 22.00 uur.

Door het coronavirus zijn er momenteel geen activiteiten.

– De Tweede Kamer is in toren 2, verdieping 2, bij de ingang van de binnentuin-

 

 

 

 

 

Contact woonbestuur
Heb je een vraag/idee of wil je ook iets doen voor Max?
Kijk op de pagina met veelgestelde vragen of stuur ons een bericht via de contact-pagina. Wij zullen dan proberen je vraag zo snel mogelijk te beantwoorden.

 

 

https://ccmax.nl/site/wp-login.php

1 Trackback / Pingback

  1. Kleine supermarkt toegestaan in City Campus Max - DeStadUtrecht.nl

Laat een reactie achter