Nieuwe leden gezocht!

Om in City Campus Max sociale cohesie tussen bewoners te versterken zijn er een paar commissies en een woonbestuur aanwezig. Deze commissies bestaan uit een aantal bewoners die zich vrijwillig inzetten in Max. We zijn op zoek naar nieuwe leden voor de activiteitencommissie en het woonbestuur!

Activiteitencommissie: kerstborrel, filosofieavond of een feestje 

Vind je het leuk om activiteiten te organiseren en draag jij graag bij om bewoners met elkaar in contact te laten komen? De activiteitencommissie zoekt versterking voor het organiseren van diverse activiteiten. Voorbeelden van activiteiten zijn een pubquiz, filosofieavond, bordspelavond, theaterworkshop, kerstborrel, halloweenfeest en nog veel meer. Misschien heb jij nog een leuk idee voor een activiteit of themafeest? 

De activiteiten vinden meestal plaats in de Tweede Kamer, maar soms ook in de binnentuin of elders in het gebouw. Interesse of vragen? Mail naar:  accommax@gmail.com 

Woonbestuur:  vertegenwoordigen van bewoners 

Lijkt het jou leuk om op een actieve manier bij te dragen aan het wonen in City Campus MAX? Als algemeen lid van het woonbestuur vertegenwoordig je o.a. de bewoners bij gesprekken van de gemeente, Jebber/SSH en Boks. Er is veel ruimte voor eigen invulling. Initiatief wordt zeker gewaardeerd! 

Waar houdt het woonbestuur zich zoal mee bezig?

  • Contact met bewoners,  Jebber, Boks en de gemeente Utrecht voor woongerelateerde zaken en de directe omgeving.
  • Aansturen en coördineren van commissies
  • Bewonersavonden in de Tweede Kamer
  • Opstellen van informatie berichten en nieuwsbrieven

Wat krijg je ervoor terug?

  • Een leerzame functie, staat goed op je CV
  • Een bestuursvergoeding 
  • Verbeteren van de woonomgeving
  • Sneller je buren leren kennen 

Gemiddeld genomen besteed je 4 uur per week aan uiteenlopende zaken en ontvang je per maand een bestuursvergoeding. Bestuurservaring is geen vereiste. Interesse of vragen?
Mailen kan naar woonbestuurmax@gmail.com of spreek ons aan tijdens bewonersavonden.