De uitslag van de enquête: ‘Parkeren voor SSH huurders in en nabij MAX’

In januari hebben wij huurders een enquête voorgelegd op het gebied van auto parkeren, fiets parkeren en overlast in- en nabij City Campus Max. Tot onze vreugd constateerden we een respons van 244 bewoners.

Met de enquête is onomstotelijk vastgesteld dat er sprake is van een gevoel van ontevredenheid over de wijze waarop de openbare buitenruimte wordt benut. Hiernaast is geconstateerd dat huurders ergernis ervaren over het marginale aanbod en de toegenomen vraagprijzen voor ingebruikname van de parkeergarage.

Hoewel wij de resultaten liever milder zagen, sterkt het ons in de overtuiging om zo veel mogelijk middelen aan te grijpen om te voorkomen dat de problemen aanhouden.

In concreto houdt dit in dat we het dialoog met gemeenteraadsleden willen (her)openen, meer druk bij de SSH en het wijkbureau willen leggen. Ook denken wij erover om een mediamoment te creëren dmv. een ludieke actie.

Wij danken jullie nogmaals voor het invullen. Klik hier voor het rapport!

P.S. Het woonbestuur en de parkeercommissie staan altijd open voor goede ideeën. Mail ons op: woonbestuur@ccmax.nl /parkeercommissie@ccmax.nl